Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Unele semnături pentru susținerea proiectului de lege privind lipsirea deputaților de imunitate au fost falsificate – declarație

7 noi. 2013,, 12:25   Politică
3277 0
Foto: tribuna.md
Unele semnături pentru susținerea proiectului de lege privind lipsirea deputaților de imunitate parlamentară au fost falsificate. Declarația a fost făcută pentru NOI.md de către deputatul comunist Artur Reșetnicov.

Artur Reșetnicov susține că printre cei care nu-și recunosc semnătura de pe document se numără deputatul liberal-democrat Ion Butmalai. ”Am aflat că domnul Butmalai nu a semnat inițiativă dată și că se va adresa cu o plîngere către Procuratura Generală pentru a-i dovedi falsitatea. Mai mult, acest proiect de lege încă nu are aviz din partea Curții Constituționale. Aceste fapte demonstrează că este o inițiativă moartă și populistă”, a precizat deputatul comunist.

Solicitat de către NOI.md, Ion Butmalai a negat informația precum că i-a fost falsificată semnătura. ”Sînt minciuni inventate de Reșetnicov. Noi provocări din partea comuniștilor. Eu confirm că am semnat acest document”, a subliniat deputatului liberal-democrat.

Proiectul de lege privind modificarea articolului 70 din Constituția R. Moldova a fost înaintat în parlament la începutul lunii curente de către membrii Coaliției de Guvernare Pro-Europeană. Unii experți consideră că această inițiativă poartă mai mult un caracter de PR politic.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?