X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Ion Sturza îl face pe Rogozin "cloun"

4 noi. 2013,, 11:25   Societate
4509 20
Foto: interakt.md
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, a ținut să-i felicite pe reprezentanții coaliției de guvernare pentru felul în care au organizat manifestația proeuropeană în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit fostului premier, mitingul a contribuit la captarea energiei proeuropene a cetățenilor Republicii Moldova, transmite NOI.md.

“Să-i felicităm pe cei din coaliția de guvernare pentru buna organizare a mitingului de duminică. Au reușit eficient să capteze energia proeuropeană a moldovenilor, care, istoric vorbind, au manifestat masiv nu pentru pîine, ci pentru limbă, istorie, demnitate!”, a remarcat Sturza.

Ex-premierul a recunoscut că mitingul a ridicat stacheta așteptărilor forte sus, subliniind că nu trebuie ratată șansa Moldovei. Sturza a conchis: “Sper ca a văzut și "clounul" Rogozin (Dmitri Rogozin, vicepremierul Federației Ruse - n.r.), cel mai eficient agent al integrării europene a Moldovei”.

Menționăm că pe data de 3 noiembrie, potrivit unor date, în PMAN au fost prezente circa 100 de mii de persoane. În același timp, opoziția parlamentară a declarat că cetățenii au fost impuși să vină la miting, iar în acest sens chiar a fost întocmită o listă a persoanelor prezente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?