Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Alexandr Muravschi: După mitingul autorităților, numărul susținătorilor lor se va reduce

4 noi. 2013,, 02:42   Politică
11139 8
Foto: newsmoldova.ru
Fostul ministru al economiei din partea Partidului Democrat consideră că autoritățile Republicii Moldova au ales calea "vorbăriei" în loc de acțiuni concrete în favoarea integrării europene.

Despre acest lucru Muravschi a scris pe pagina sa de pe rețeaua socială.

"Cred că după un astfel de miting numărul de susținători ai alianței doar se va reduce. Bineînțeles, se poate spune că acest miting va deschide și mai larg ușa pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri. Dar aceasta este doar o flecăreală. Calea spre Europa trece prin lupta împotriva corupției, prin formarea unui sistem judiciar care se bazează pe lege, printr-o reformă radicală a educației, prin stimularea dezvoltării economice. Dar pentru aceasta trebuie de lucrat. Și de ce, atunci cînd poți înjgheba o tribună și spune un discurs înflorit, condimentat cu idiotisme gen "Moldova aparține Europei". Dar Moldova aparține numai poporului moldovenesc", - a spus fostul ministru al economiei din partea Partidului Democrat, Alexandr Muravschi.

Duminică, autoritățile de la Chișinău au organizat un miting de masă sub sloganul " Pentru Europa ! " .

Este cunoscut faptul că la miting, care a adunat în cea mai mare parte funcționari publici, aceștia au fost aduși sub amenințarea concedierii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?