X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

O mamă îndurerată cheamă cetățenii R. Moldova să boicoteze mitingul din 3 noiembrie

1 noi. 2013,, 15:17   Societate
19682 18
Foto: cotidian.md
Svetlana Pogorilă din Chișinău, care anterior a declarat că ginerele ei Alexei Chironda îi supune fiica Nadejda Chironda la acte de violență, cheamă cetățenii R. Moldova să boicoteze apelul partidelor de guvernămînt de a participa la mitingul din 3 noiembrie. Svetlana Pogorilă și-a motivat astăzi îndemnul într-o conferință de presă prin faptul că actuala guvernare acționează în detrimentul oamenilor, din momentul în care instituțiile de drept subordonate nu-și onorează obligațiunile, transmite NOI.md.

După nenumărate apeluri eșuate la diferite instituții pentru a i se face dreptate, Svetlana Pogorilă nu vede altă soluție decît schimbarea guvernării în general. ”Nu ieșiți duminică în piață pentru că autoritățile au creat astăzi asemenea condiții că este imposibil să aperi drepturile copiilor. Cum poate fi tolerată această situație, cînd nepoții mei deja de 3 ani spun că nu mai pot trăi alături de tatăl lor, iar organele de drept nu reacționează în niciun fel. Procuratura Generală în persoana procurorului Pîntea mi-a falsificat dosarul și a admis ca fiica și nepoții mei să trăiască cu frica în sîn”, a precizat Svetlana Pogorilă.

Mai mult, cetățeanca susține că va ieși duminică în piață și îi va informa pe cei prezenți despre fărădelegile care sînt admise îndeosebi de Procuratura Generală. Cum o va face, femeia a refuzat să spună, motivînd că astfel va evita eventuale provocări.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?