X 
Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Ex-procurorul general Valeriu Zubco, acuzat de luare de mită (VIDEO)

18 iun. 2013,, 17:28   Societate
11803 2
Foto: voceabasarabiei.net
Situație dramatică în familia mamei și bunicii Svetlana Pogorilă din Chișinău. Femeia a ieșit astăzi în fața presei pentru a treia oară și se plînge că ginerele său Alexei Chironda îi supune fiica Nadejda Chironda la acte de violență, iar Procuratura Generală nu ia nicio măsură, relatează NOI.md.

Svetlana Pogorilă susține că se luptă să-și scoată fiica și nepoatele din această familie de aproape trei ani de zile și fără rezultat, deoarece plîngerile depuse la procuratură au fost anulate. ”Fiica mea a fost maltratată încă înainte de a se căsători. Ea m-a sunat și m-a implorat s-o salvez, spunîndu-mi că nu mai poate rezista și că se teme de soțul ei. Toate plîngerile mele depuse la procuratură au fost anulate. Eu presupun că procurorii Andrei Pîntea, Mihail Pascal și ex-procurorul general Valeriu Zubco au fost plătiți pentru a închide dosarul”, a precizat femeia.

Mai mult, Svetlana Pogorilă spune că fiica ei a fost impusă să se dezică de propria mamă. ”Nadia se teme să vorbească cu mine. Nu poate face un pas, pentru că poate fi găsită în orice colț al Moldovei. Eu cred că Nadia știe ceva important, probabil despre niște acte de corupție în care ar fi implicată soacra sa Valentina Chironda ”, a specificat Svetlana Pogorilă.

Indiferent de situația creată, femeia spune că nu se oprește aici, ci va continua să lupte pentru a-și salva fiica și nepoatele. Potrivit ei, în viitorul apropiat informația despre acest caz va fi transmisă Organizației Internaționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și la UNICEF.
Procuratura Generală nu a comentat deocamdată acuzațiile.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?