Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Plahotniuc anunță cu ce se va ocupa după plecarea din Parlament (VIDEO)

28 oct. 2013,, 11:28   Politică
4033 1
Foto: noi.md
După ce a anunțat că se retrage din funcția de deputat al parlamentului Republicii Moldova, prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, a declarat că se pregătește să lanseze pe teritoriul Moldovei a unei rețele de magazine sociale.

„Un alt motiv al renunțării la mandatul de deputat este legat de intenția mea de a lansa în perioada imediat următoare unele proiecte sociale, pe care le pregătesc de ceva timp. Am în vedere promovarea inițiativei de deschidere a unei rețele de magazine sociale, care să ofere produse calitative la preț redus pentru păturile vulnerabile ale populației, dar și un alt proiect ce ține de finanțarea locuințelor sociale”, a spus Plahotniuc.

Potrivit lui, aceste proiecte urmează să fie implementate de către instituțiile de stat, însă Vladimir Plahotniuc intenționează să deschidă din resursele proprii cîteva magazine, cu scopul ca să responsabilizeze instituțiile de stat și să le ajute.

Prim-vicepreședintele PDM a precizat că nu dorește ca statutul de deputat să îl împiedice în acțiunile pe care dorește să le demareze, iar din acest motiv a considerat util să renunțe la mandatul de deputat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?