X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Stallone a vorbit despre sentimentele lui pentru Schwarzenegger

19 oct. 2013,, 02:30   Showbiz
3411 0
Foto: bibo.kz
Legendarul actor de la Hollywood, regizorul și producătorul Sylvester Stallone a recunoscut că în anii `80 ai secolului trecut, în zilele sale de glorie, simțea "o ură turbată" față de concurentul său Arnold Schwarzenegger.

Potrivit lui Stallone, pentru el era de nesuportat însăși prezența lui Schwarzenegger pe aceeași planetă cu el și acest sentiment îl făcea să se consacre totalmente lucrului.

" De-a lungul timpului această competiție a început să-mi placă. El lua o armă mai mare. Eu ucideam mai mulți oameni. Atunci el ucidea și mai mulți. Dar apoi el a îmbrățișat SF și eu, într-un sens, am rămas în urmă", - a recunoscut el.

Amintim că cei doi actori au început să se filmeze la începutul anilor 1970 , dar au căpătat faima internațională în anii '80. Pentru Stallone a devenit crucială seria de filme despre Rambo, filmul "Cobra", pentru Schwarzenegger - " Terminator 1" și "Commando".

Vedetele s-au întîlnit într- un proiect comun abia în 2010 – în filmul lui Stallone " The Expendables ". Colaborarea a continuat în următoarele două părți ale filmului de acțiune. Recent a fost lansat un nou film cu participarea ambilor eroi - "Planul evadării".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?