X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Omor descoperit la Rîșcani după 7 ani de la producere (VIDEO)

15 oct. 2013,, 15:20   Societate
6904 1
Foto: tribuna.md
Cadavrul unui bărbat de peste 35 de ani a fost găsit recent îngropat pe malul rîului Ciucur din raionul Rîșcani. Infracțiunea a avut loc în vara anului 2006, iar bănuiți de săvîrșirea acesteia sînt un bărbat de 43 de ani și complicele lui, o femeie de 44 de ani, ambii originari din același raion. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către șeful Comisariatului General de Poliție, Ion Bodrug, transmite NOI.md.

Principalul suspect a fost reținut pe 5 octombrie curent la punctul de trecere a frontierei de stat Otaci, la ieşirea din R. Moldova. ”Poliția are suficiente probe pentru a demonstra că bărbatul este vinovat de săvîrșirea omorului. A doua persoană se află în căutare. Deocamdată nu se știe dacă aceasta se află în țară sau peste hotarele republicii”, a declarat Ion Bodrug.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele bănuite de omor riscă, în conformitate cu legislația în vigoare, privațiune de libertate de pînă la 20 de ani sau detenție pe viață.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?