Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4012

Demonstrație de forță în stil kyokushinkai

7 oct. 2013,, 15:20   Sport
3980 0
Foto: noi.md
Lupte tari, multe emoţii tari şi atmosferă fierbinte la cea de-a doua ediţie a Cupei Moldovei la karate kyokushinkai. Competiţia a reunit circa 130 de sportivi din Ucraina, Moldova, Rusia, Belarus şi România. Cupa Moldovei la Karate kyokushinkai s-a desfăşurat pe 6 septembrie într-o sală de lupte din Chișinău.

La eveniment a fost prezent şi Katsuhito Karai, secretarul organizaţiei Internaţionale de Karate. Oaspetele de onoare a competiţiei a apreciat înalt nivelul de organizare a competiţiei. Turneul a inclus luptători în 32 de categorii de greutate atît la fete, cît și la băieți. La competiţie a participat şi dublul campion european, medaliatul cu bronz la campionatul mondial, Elidar Ismailov, care a obţinut medalia de aur la categoria de pină la 80 kg.

La concursul feminin, în categoria de pînă la 55 kg, campioană a devenit Anastasia Iavorskaia, multiplă campioană a Republicii Moldova, participantă la campionatele europene şi mondiale.

În clasamentul general, Moldova, cu 12 medalii de aur, a ocupat a doua poziție. Primul loc pe echipe l-a ocupat Ucraina cu 18 medalii. În luna decembrie urmează să aibă loc Campionatul Moldovei la Karate kiokushinkai, care se va desfăşura în oraşul Căuşeni.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?