Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

John Onoje, vedetă în Federația Rusă (VIDEO)

27 sep. 2013,, 11:16   Societate
8907 1
Foto: interakt.md
Fostul pretendent la funcția de președinte al R. Moldova, John Onoje, a oferit recent un interviu pentru o publicație din Federația Rusă. Moldoveanul de origine africană le-a împărtășit jurnaliștilor ruși viziunile sale politice, transmite NOI.md.

John Onoje a subliniat că cele mai importante probleme cu care se confruntă R. Moldova sînt banditismul și corupția. ”Avem o economie slab dezvoltată, pentru că este controlată de mafie. Totul este controlat de mafie – comerțul, politica și economia. Peste tot este corupție. În Moldova corupția niciodată nu va fi contracarată”, a spus moldoveanul originar din Sierra Leone.

De asemenea, John Onoje le-a povestit jurnaliștilor ruși despre intenția sa de a deveni președinte al R. Moldova. ”Am vrut să devin președinte, dar mi-au interzis”. Și dacă ar fi devenit șef de stat, moldoveanul de origine africană a spus că „țara ar fi aderat la NATO, iar armata rusă ar fost eliminată din Moldova. Cînd armata rusă o să plece de aici, noi vom deveni liberi. Atunci și mafia care ne ocupă va pleca. Acesta este cel mai important lucru”, a menționat Onoje.

John Onoje a obţinut cetăţenia moldovenească în ianuarie 2011. El a venit în R. Moldova acum 14 ani, în perioada războiului civil din Sierra Leone. Anterior acesta a depus actele pentru a fi selectat în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al R. Moldova, dar candidatura nu i-a fost acceptată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?