X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Media Golf Cup Moldova 2013 a fost organizat pentru prima dată în Republica Moldova ©

24 sep. 2013,, 09:51   Showbiz
3503 0
Foto : golf.md
Sîmbătă dimineață – sa întîmplat inimposibil – aproximativ 40 de reprezentanți ai mass-media ale Republicii Moldova și grupurile ei de sprijin de la ora 8 cu pregătirea completă de luptă s-au adunat în afara orașului în Merops Park Golf Club pentru un singur scop – de a lupta pentru titlul de cîștigător al turneului Media de golf Cupa Moldovei în 2013. Imaginați-vă ce ora, locul și ziua de săptămînă. La jocul au participat jucătorii care nu au nici-o experiență de joc de golf și participarea la turnee, dintre care unele pentru prima data au luat crosele de golf de 1-2 ori în timpul pregatirii înainte de turneu. Dar au fost cei care au venit la turneu cu nici o idee despre golf, dar, cu toate acestea, nu a ezitat să participe.

Turneul a fost organizat în formatul de “Fun” intalnire, al cărui scop a fost de a cunoaște membri ai culturii mass-media, tradiții și idei despre golf și crearea unei platforme anuala pentru reuniunea informală a reprezentanților mass-media. Golful este ca nici un alt sport care este potrivit pentru stabilirea contactelor de afaceri și de a stabili relații de prietenie.

Niciodată turneul de golf in Republica Moldova n-a văzut un astfel de număr mare de participanți! La intalnire a fost un succes – toti plini de spirit de golf, dar a acționat independent și glumeau.

După calcularea rezultatelor, 3 jucători trebueau să concureze din cauza rezultatelor egale. Rezultatele acestei lupte le atribueau un loc în grupul propriu, și în turneu. Astfel:

Rezultatele turneului:

Cîștigătorii Media Golf Cup Moldova 2103:

Locul 1 – Artemie Palii (revista Punct)
Locul 2 – Burac Vlad (Publika TV)
Locul 3 – Dzechis Alexandr (TV Canal3)

Cîștigătorii din categoria de TV:

Locul 1 – Burac Vlad (Publika)
Locul 2 – Dzechis Alexandr (Canal3)
Locul 3 – Vladimir Marcoci (JurnalTv)

Cîștigătorii din categoria Radio:

Locul 1 – Ghenadie Braghiș (ProFm)
Locul 2 – Drozdov Vladimir (Russcoe radio)
Locul 3 – Balafanova Sura (Avtoradio)

Cîștigătorii din categoria Presa Scrisa:

Locul 1 – Artemie Palii (revista Punct)
Locul 2 – Vadim Drelinschi (Argumenty i Facty)
Locul 3 – Solonari Tatiana (Capital Market)

Cîștigătorii din categoria de mass-media on-line:

Locul 1 – Pavel Novac (Unimedia.md)
Locul 2 – Ciolac Alexandr (Point.md)
Locul 3 – Sidorenco Ecaterina (Adme.md)

Evenimentul a fost organizat de Аsociatia de Golf din Moldova, de agentia de publicitate Promotion Group si agentia de PARC Communication. Partenerii au fost apa potabilă OM, berea Staropramen, vinul Gitana Winery, cookie-uri Figaro, gratare Green Egg, barbecue, care a fost pregatit pe brichete de nuc Bio & Flame, cosmetica rusa Tiande, băutură energizantă Red Bull. Cîștigătorii au avut ocazia de a antrena la clubul Alexia pentru o perioadă de la 1 lună pînă la 1 an. Sprijinul “tipărit” la turneu a fost agentie de publicitate MediaStilGrup. Jucătorii și invitații au putut admira masinile KIA. Pentru siguranța medicala turneului raspundea clinica Medpark.

Ca să știi: Asociatia de Golf din Moldova a fost fondată în anul 1995. Merops Parc Golf Club a fost creat de Asociatia de Golf din Moldova și partenerii în 2007. Membrii clubului – cetățenii ai Republicii Moldova și altor țări. Principalele obiective ale clubului sînt de a promova golf în Moldova și de construi primului terenul cu 18 găuri complete. Merops Parc Golf Club a început desfasurarea turneului de golf pentru prima dată în Republica Moldova, și, de asemenea, a facilitat participarea de jucători de golf din Moldova (elaborati în academie clubului de golf), la campionatele mondiale. Unicul teren de golf în Moldova de tip “lunca” este la 9 km de aeroportul din s. Chetrosu.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?