X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

O nouă intoxicație în capitală, la același restaurant

9 sep. 2013,, 10:45   Societate
4933 3
Foto: publika.md
Alte 18 persoane s-au intoxicat la o nuntă desfășurată într-un restaurant din sectorul Rîșcani al capitalei, care anterior a mai pus în pericol viața a circa 50 de nuntași. Informația a fost anunțată astăzi, în cadrul ședinței operative a Primăriei Chișinău, de către șeful Direcției sănătate, Mihai Moldovanu, transmite. NOI.md.

Mihai Moldovanu susține că Centrul de Sănătate Publică nu a luat măsurile cuvenite. "Peste 15 persoane o avut de suferit, trei dintre care rămîn internate în spital. Centrul de Sănătate Publică ar trebui să ne ofere explicații. Se pare că acolo este o relaxare totală", a declarat Mihai Moldovanu.

În replică, reprezentantul Centrului de Sănătate Publică a subliniat că în urma primului caz de intoxicație a fost sistată activitatea restaurantului în cauză și nu cunoaște cum a fost posibil să se întîmple un al doilea caz în condițiile în care au fost înaintate cerinţe concrete.

Prima intoxicație în acest local a avut loc acum două săptămîni, cînd au fost internate 15 persoane. Se presupune că atunci printre persoanele intoxicate ar fi fost și ministrul educației, Maia Sandu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?