X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

" Mulțumesc, bătrîne Dirk !" . Mark Tkaciuk i-a amintit lui Dirk Schuebel despre "meritele" sale

29 aug. 2013,, 12:45   Politică
6007 4
Foto : nit.md
Fostul șef al Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Dirk Schuebel, a făcut totalurile activității sale de patru ani, în rețeaua socială Facebook. Potrivit diplomatului, el a reușit să facă schimbări semnificative în Republica Moldova . Declarațiile lui Schuebel au fost comentate de deputatul PCRM Mark Tkaciuk.

"Dar are dreptate bătrînul Schuebel. Acum țara nu este la fel ca în 2009. În luna martie a anului 2009, conform Institutului de Politici Publice, încrederea oamenilor în justiția moldovenească și în guvern era de două ori mai mareulți decît în martie 2013, în Parlament și Președinte de trei ori mai mare. Oameni care credeau că Moldova se îndreaptă în direcția greșită erau cu 26 % mai puțini. Mulțumesc, Dirk ! Aceste cifre simple reflectă și meritele tale", - a scris deputatul în microblogul său.

Dirk Schuebel, făcînd totalurile activității sale, a menționat că "fără îndoială, rămîn încă multe de făcut în domeniul reformei la nivel local, pentru ca fiecare cetățean al Republicii Moldova să simtă schimbări în procesul reformelor democratice". Cu toate acestea, el crede că "această țară nu mai este la fel ca atunci cînd am găsit-o, în noiembrie 2009".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?