X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Ruta de microbuz nr. 191 din capitală riscă să rămînă fără licență

16 aug. 2013,, 11:15   Societate
3940 0
Foto: trm.md
Ruta de microbuz nr. 191 continuă să se afle în grevă. Vicedirectorul Direcției generale transport public și căi de comunicație din cadrul Primăriei Chișinău, Vitalie Butucel, a specificat astăzi pentru NOI.md că aceasta riscă să-și piardă licența în cazul în care nu se va conforma normelor contractuale.

Vitalie Butucel susține că în dimineața acestei zile, președintele Asociației Transportatorilor Privați, Ion Mămăligă, a avut o întrevedere la direcție pe marginea acestei probleme. ”Domnul Mămăligă nu respectă dispozițiile primarului. Noi avem destule probleme în Chișinău cu transportul public și căile de comunicație, dar domnul Mămăligă ne pune nouă impedimente. Ce facem noi ca autoritate? Ne conformăm domnului Mămăligă ori ne conformăm interesului cetățenilor care ne scriu la direcție? Sînt 5 mii de muncitori pe strada respectivă, iar ruta 191 își sistează activitatea și condiționează primăria. Dumnealui a fost acum la direcție, i-am explicat că încălcările pe care le-a comis nu le putem tolera și vom emite o reclamație pentru a iniția procedura de reziliere a contractului. Municipalitatea nu va ceda în fața acestor presiuni false”, a precizat Vitalie Butucel.

Amintim că ieri, 15 august, șoferii de pe cîteva rute de microbuz s-au aflat în grevă, fiind nemulțumiți de decizia municipalității de a prelungi traseul rutei de microbuz nr. 178. Potrivit Direcției generale transport public și căi de comunicație, aceștia și-au reluat activitatea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?