Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Primăria amenință că va suspenda activitatea rutelor de microbuz aflate în grevă

15 aug. 2013,, 11:15   Societate
3976 0
Foto: trm.md
Rutele de microbuz 113, 163 și 191 au intrat în grevă. Șoferii maxi-taxiurilor au tras pe dreapta în această dimineață, manifestîndu-și astfel nemulțumirea față de decizia Primăriei Chișinău de a prelungi itinerarul rutei 178, transmite NOI.md.

Șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Igor Gamrețki, a declarat pentru NOI.md că greva nu este altceva decît o provocare. ”Noi ne-am apucat să facem regulă și nu le place. În cazul în care nu vor începe să activeze, atunci noi vom veni cu preveniri pînă la suspendarea rutei și vom căuta parteneri serioși cu care avem posibilitate să lucrăm. Ruta 178 a fost prelungită la solicitarea cetățenilor. Normal că afectează undeva activitatea altei rute, dar ele nu-și onorează obligațiunile de lucru. Nu activează pînă la o oră tîrzie, la linie nu sînt unități de transport îndeajuns, în plus, pasagerii călătoresc bucșiți în ele. La fața locului se afla colegul meu pentru a clarifica situația”, a precizat Igor Gamrețki.

Pe 15 august curent, Primăria Chișinău a decis să prelungească itinerarul mai multor rute de maxi-taxi, printre care și nr. 178.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?