Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Ion Sturza: Negruţa a fost un ministru al finanţelor bun, însă Arapu va îndeplini mai bine actualele sarcini

14 aug. 2013,, 16:34   Politică
3826 4
Foto: alfanews.md
Veaceslav Negruţa a fost un ministru al finanţelor bun, însă Arapu va îndeplini mai bine actualele sarcini care stau în faţa Moldovei şi care sînt mult mai complicate şi mai ambiţioase. De această părere este fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza.

El a remarcat pentru reporterul Agenţiei "Infotag" că "Negruţa a soluţionat principala problemă – menţinerea stabilităţii financiar-bugetare în republică, însă, din păcate, el şi-a epuizat resursele". "Reformarea de amploare a Ministerului Finanţelor presupune schimbări radicale în activitatea Inspectoratului Fiscal şi a vămii. Pentru a soluţiona aceste sarcini este nevoie de o persoană cu perspicacitate şi experienţă. În acest sens, Anatol Arapu este candidatura potrivită", a menţionat Sturza.

"Activitatea sa în calitate de diplomat şi angajat al Băncii Mondiale îi oferă un mare plus. Această experienţă este tocmai potrivită pentru Moldova la această etapă. La această vîrstă şi cu ambiţii atît de sănătoase, pentru el, pur şi simplu, este interesant să facă ceva bun pentru ţara sa", a spus Sturza.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?