X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Munteanu și-a recunoscut vina față de Garaba sub presiunea procurorilor – declarație

7 aug. 2013,, 16:12   Societate
5935 0
Foto: noi.md
Șoferul Gheorghe Munteanu, bănuit de atac asupra președintelui Consiliului Procurorilor, Iurie Garba, și-a recunoscut vina sub presiunea procurorilor. Declarația aparține președintelui Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, și a fost făcută astăzi pentru NOI.md, în contextul deciziei emise astăzi de Curtea de Apel privind eliberarea lui Munteanu.

”Munteanu și-a recunoscut vina sub presiunile procurorilor, din ultimele zile. Pentru că l-au avertizat că altfel îl nenorocesc, îl distrug. Eu regret această stare. Avocatul lui a fost complice în acest caz. Chiar dacă s-a schimbat procurorul, în cadrul Procuraturii Generale există un grup de oameni care se ocupă de distrugerea businessului, fabricarea dosarelor la comandă și altele. Cazul Munteanu este un exemplu în acest sens”, a afirmat Sergiu Mocanu.

Mașina președintelui Consiliului Superior al Procurorilor, Iurie Garaba, și cea a cetățeanului Gheorghe Munteanu s-au ciocnit pe 30 iulie curent. Ulterior, Munteanu a fost reținut de poliție pentru 72 de ore pe motiv că l-ar fi maltratat după accident pe Garaba, iar instanța de judecată a decis prelungirea mandatului de arestare pentru 20 de zile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?