Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

“Trece vremea omului” – un nou single de la Zdob și Zdub (VIDEO)

30 iul. 2013,, 16:17   Showbiz
3929 0
Foto : ztb.ro
Săptămîna aceasta începe cu veşti bune pentru iubitorii de muzică rock și, mai ales, pentru formaţia Zdob şi Zdub. Trupa lansează un nou single, intitulat “Trece vremea omului”.

Noua lansare reprezintă cel de-al doilea single promovat de pe albumul “Basta Mafia”, scrie site-ul protvmagazin.ro. Cei șase artiști moldoveni au pregătit și un videoclip, pe care îl prezintă publicului odată cu lansarea piesei.

"Pentru noi, melodia reprezintă piesa de pe albumul ”Basta Mafia” pe care am reușit cel mai bine să îmbinăm rockul cu muzica folk, iar meritul acestui lucru îl are cimpoiul, la care cîntă Valerica. În plus, are și un text ce redă eterna fugă, ireparabile tempus, memento more, într-o manieră simplă, pe înțelesul tuturor. Videoclipul are ceva special, redă energia, toate emoțiile și entuziasmul primului concert din turneul european Zdob și Zdub 2012, după lungi repetiții cu trainerul nostru de atunci, Kader Kesek. E un live pe cinste, ce a avut loc în legendarul club din Budapesta, A 38. Noi cîntăm de mult timp piesa în concerte, publicul o îndrăgește, sperăm și videoclipul să fie pe placul vostru”, a declarat Roman Iagupov pentru sursa citată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?