X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Tînărul care a luat locul II la „Slaveanski Bazar”: Am muncit trei ani pentru acest concurs (VIDEO)

25 iul. 2013,, 11:30   Showbiz
5114 2
Foto : noi.md
Evgheni Andrianov, un tînăr de 20 de ani din Rîbnița, a reprezentat Republica Moldova la „Slaveanski Bazar” din Vitebsk, Belarus. Acesta s-a întors acasă cu premiul II și cu multe emoții frumoase. Evgheni Andrianov a acumulat în total 188 de puncte. Interpretul a declarat pentru NOI.md că a muncit trei ani pentru a participa la acest concurs, iar la selecția națională din februarie i-a întrecut prin talent pe mulți artiști deja lansați din țara noastră.

”La festival a fost destul de greu. Am fost unul dintre cei mai tineri participanți, dar am concurat cu interpreți care aveau pînă la 30 de ani. Larisa Dolina, care a fost membră a juriului, mi-a acordat în ambele seri nota 10 – maximă. Banii pe care i-am primit îi voi investi tot în muzică, în promovare, în piese”, spune tînărul. În prima zi a festivalului, Evgheni a interpretat un cîntec în limba română, „Unde-i dragostea?” de Valy Boghean, iar în a doua zi a cîntat în limba rusă piesa „Ispovedi”, de Nikolai Noskov.

Băiatul intenționează să urmeze din toamnă cursurile la Conservator. La festival au participat reprezentanți din 21 de țări, iar Evgheni a fost unul dintre cei mai tineri participanți.

Urmăriți mai jos prestația sa din prima seară a concursului:



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?