X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

PSRM: Referendumul din 19 noiembrie trebuie să fie o lecție nu doar pentru Chirtoacă (VIDEO)

18 oct. 2017,, 16:30   Capitala
4114 1

Fruntașii PSRM au prezentat argumentele lor în favoarea demiterii primarului Dorin Chirtoacă, în cadrul unei întruniri cu angajații „Viorica Cosmetic”, comunică NOI.md.

Socialiștii i-au îndemnat pe alegători să se prezinte în număr cît mai mare la plebiscitul din 19 noiembrie, pentru a-și spune cuvîntul și a contribui astfel la stoparea haosului din municipiul Chișinău. Socialiștii au relatat despre sutele de ilegalități comise pe perioada a 10 de ani de administrare defectuoasă a orașului de către actualul primar și echipa sa. Potrivit lor, practic toate sferele de activitate ale municipalității au fost grav afectate de corupție.

„Problema cea mai mare a capitalei este corupția imensă. Anual Curtea de Conturi constată încălcări financiare în valoare de 300 de milioane de lei, CNA constată la rîndul său altele de cîteva milioane. E vorba de licitații trucate, scheme. Municipiul pierde bani, pentru că se vînd terenuri de construcție practic gratuit și banii ajung în buzunarele cuiva. Scheme în construcții, în transport – toate acestea demonstrează incapacitatea lui Chirtoacă de a conduce municipiul. Este un demagog, un showman, un fenomen absolut periculos pentru administrația Chișinăului”, a relatat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

El a mai specificat că referendumul din 19 noiembrie trebuie să fie o lecție dată de cetățeni nu doar pentru Dorin Chirtoacă, dar și pentru alți demnitari de stat implicați în ilegalități.

Pentru ca referendumul privind demiterea primarului capitalei să fie validat, e nevoie ca la urnele de vot să se prezinte cel puțin 1/3 din numărul total al alegătorilor municipiului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?