X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Usatîi a acuzat conducerea poliției de activități ilegale

1 aug. 2017,, 17:10   Politică
2788 5

Președintele "Partidului Nostru", primarul oraşului Bălţi, Renato Usatîi, susţine că angajata reţinută nu este funcţionar de stat, ci angajată a unei întreprinderi municipale.


El a comunicat pe reţelele de socializare că subiectul cu privire la presupusa "detenţie pentru mită a unei angajate a Primăriei Bălţi" nu are nimic de-a face cu realitatea, ci "este o altă minciună, o continuare a încercărilor de a discredita conducerea municipalităţii".

"De fapt, locul de muncă al reţinutei este biroul de arhitectură, întreprindere municipală care se ocupă cu faptul că cineva face un proiect al garajului, cuiva al casei şi altcuiva o modificare a planului apartamentului. Am spus în mod repetat că eu către această companie am cîteva întrebări, pentru că se pare că arhitecţii, angajaţii întreprinderii municipale, activează şi la întreprinderea municipală, şi individual", a spus Usatîi.

Potrivit lui, din cele cunoscute în prezent, este vorba despre faptul că o angajată a întreprinderii municipale, "în scopul de a nu modifica proiectul de gazificare, a decis să realizeze o modificare antedatată, cu anul 2014. A decis să facă acest lucru ca arhitect privat".

Renato Usatîi a subliniat că este vorba despre o campanie de clevetire şi propagandă a regimului lui Plahotniuc, care în realitate "este semănătorul corupţiei de scară naţională".

"Ei fură cu milioanele, iar aici e vorba de cinci sute de lei, în special, încă nu este stabilit dacă aceasta este mită", a declarat Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?