X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Un german a uitat un kilogram de aur sub un copac

29 iul. 2017,, 00:00   Externe
1706 0

Un german a uitat o servietă plină cu 3.500 de dolari și un kilogram de aur, sub un copac. Mica avere a fost găsită de un alt german, care s-a dus la poliție și a predat servieta, relatează TheLocal.de.

Cei 3.500 de euro și cele 22 de lingouri de aur au fost găsiți chiar lîngă o bancă din sectorul Neukoelln, una dintre cele mai sărace zone din Berlin. Nu este clar cît timp a stat servieta acolo, însă cert este că aceasta a fost găsită de un alt cetățean. Acesta a fost surprins să descopere mica avere, însă a mers și a predat bunurile poliției.

În servietă se aflau și anumite acte, cu ajutorul cărora autoritățile au reușit să identifice rapid proprietarul banilor. „Proprietarul a fost identificat. El a declarat că și-a lăsat lucrurile jos pentru a-și lega bicicleta și pur și simplu a uitat de ele”, a anunțat poliția din Neukoelln.

Cel care a găsit mica avere nu va rămîne fără răsplată. În Germania, persoanele care găsesc obiecte pierdute au dreptul legal de a primi între 3 și 5% din valoarea acestora. Astfel, germanul care a predat poliției servieta ar putea să primească aproximativ 2.000 de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?