X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Replici tăioase în Parlament. Liberalii s-au înfuriat

13 iun. 2013,, 16:39   Politică
6228 4
Foto : noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a adus din nou acuzații la adresa grupului ”Hadârcă”, numindu-i trădători nu doar de partid, dar și de valori naționale. Acesta s-a înfuriat după ce liberalii reformatori l-au propus în funcția de copreședinte al Comitetului parlamentar de cooperare R. Moldova - UE pe Ion Hadârcă.

Mihai Ghimpu și-a exprimat regretul că a avut încredere în Ion Hadârcă. "Domnule Hadârcă, am făcut o greşeală cînd te-am ales. O să răspunzi în faţa cetăţenilor. Toată viaţa o să fiţi huiduiţi și o să rămîneți trădători. Ruşine să vă fie! Liberalii nu trădează valorile liberale. Halal de aşa intelectuali", a declarat preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Deputatul liberal Gheorghe Brega, de asemenea, a adus critici reformatorilor PL, numindu-i drept niște copii rătăciți. ”Cine-s copiii fără tată și mamă? Niște copii rătăciți. Cum poți să spui că ești liberal, dacă ești în afara partidului? Ați trădat toți oamenii care au muncit prin ploaie și glod și v-au adus în aceste funcții. V-ați culcat sub stejar și mîncați ghindă putredă, care domnul Hadârcă pîna nu de mult spunea ca este un tufar”, a specificat Gheorghe Brega.

În replică, deputatul din partea Consiliului de reformare al PL, Valeriu Saharneanu, a spus că învinuirile sînt nefondate. ”Peste un timp veți aprecia acest gest al nostru. Este ușor să ieși la microfon și să exprimi trădare. Marea trădare este față de națiune, și nu față de un idol care se declamă. Nu este bine ca acum să veniți cu aceste învinuiri. Noi vă invităm să facem această dezbatere pe interiorul partidului”, a precizat Valeriu Saharneanu.

Parlamentul a votat astăzi noi reprezentați în comisiile și delegațiile parlamentare, membri ai PDM și Consiliului reformator al PL.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?