Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Șepeliov va fi arestat și decăzut din drepturile părintești

13 iul. 2017,, 05:00   Externe
8958 0

Prezentatorul TV Dmitri Șepeliov poate fi arestat pentru că nu le permite rudelor soției sale decedate Janna Friske să se vadă cu fiul lor Platon. Potrivit hotărîrii instanței de judecată bărbatul ar trebui să-i permită fiului să se întîlnească cu bunicii săi o dată pe lună.

Prezentatorul nu le permite rudelor să se vadă cu Platon, din cauză că după vizitarea circului împreună cu aceștia, băiatul a cedat nervos și a avut febră. După un timp, Șepeliov a încercat să plece cu copilul în Grecia, dar nu i s-a permis să iasă din țară și el a trimis băiatul împreună cu mama sa. În iulie, restricția i-a fost scoasă și prezentatorul TV a părăsit Rusia împreună cu copilul. Avocatul bunicului lui Platon, Vladimir Friske, intenționează să rezolve problema călătorind acolo unde se află la odihnă nepotul său.

Portărelul a emis decizia de a sustrage de la Șepeliov 5000 ruble, pentru faptul că aceasta nu respectă decizia instanței. Aceasta este deja a doua amendă a showman-ului. În cazul în care situația nu se va schimba, potrivit spuselor avocatului lui Friske, prin intermediul instanței se va putea obține mandatul de arest pe numele lui Șepeliov. „În plus, există posibilitatea să fie pusă problema de limitare sau de decădere din drepturile părintești, pentru că sînt încălcate în mod sistematic drepturile copilului“ , citează spusele avocatului independent Igor Putilov portalul Dni.ru .

Vă reamintim că pe 8 iulie, de ziua nașterii Jannei Friske, Olga Orlova a publicat o fotografie cu prietena sa la Muzeul Ermitaj. Atunci cînd a fost făcută poza, fotografierea în incinta Muzeului de la St. Petersburg Muzeul era interzisă, dar artistele celebre au profitat de moment și au făcut poze, încalcînd legea, scrie Agenția Federală de Știri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?