Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dodon răspunde acuzațiilor aduse de Abramciuc

3 iun. 2013,, 11:15   Politică
5671 1
Foto : noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, susține că pe 4 iunie va avea loc ședința Consiliului republican al Partidului, unde va fi luată o decizie în legătură cu comportamentul membrei PSRM, deputatei Veronica Abramciuc. Igor Dodon anunță despre aceasta în contextul în care Abramciuc a declarat că liderului PSRM i se va propune să părăsească partidul, fiindcă a venit cu scopuri meschine şi de acaparare a partidului, relatează NOI.md.

“Interesant. Unii colegi de partid (încă colegi...) mă învinuiesc de atac raider asupra Partidului. Straniu. Eu înțeleg atac raider asupra băncilor (acolo sînt bani), atac raider asupra unor întreprinderi (acolo sînt active), atac asupra unui partid cu un raiting și susținere a populației de minim 5-8% (acolo sînt tendințe și perspective). Dar ce fel de atac raider poate fi asupra unui partid înregistrat în apartamentul unui soț și șotie (mă refer la Crîlov și Abramciuc)?” și-a manifestat nedumerirea Igor Dodon.

Liderul PSRM susține că “după ce a votat pentru Guvernul Leancă și președintele Parlamentului, Igor Corman, contrar deciziei majorității membrilor Consiliului republican, Veronica Abramciuc &Co încearcă sa găsească scuze și acoperire, argumentînd jalnic cu "stilul autoritar" al conducătorului PSRM”.

“Nu putem tolera în continuare acest lucru. Deja avem adresări din peste 25 de raioane și organizații teritoriale care cer categoric să luăm măsuri. Marți avem ședința Consiliului republican”, a spus Dodon.

Menționăm că la ședința Parlamentului din 30 mai, cînd Parlamentul a acordat vot de încredere Guvernului, Veronica Abramciuc a fost singura persoană din grupul Dodon, care a votat componența Guvernului și pentru spicher. Dodon a declarat că acțiunea lui Abramciuc este regizată de cineva din afara partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?