Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Recomandări privind traversarea frontierei române în perioada estivală

9 iun. 2017,, 09:09   Societate
1813 0

Ambasada României în Republica Moldova a prezentat astăzi un șir de recomandări privind traversarea frontierei cu România în perioada sezonului estival, informează Moldpres.

Potrivit Serviciului de presă al Ambasadei, în perioada sezonului estival, numărul cetățenilor români și străini care tranzitează punctele de trecere a frontierei este posibil să crească, de aceea se recomandă accesarea site-ului oficial al Poliției de Frontieră române - www.politiadefrontiera.ro, pentru informarea privind condițiile de călătorie, procedura și actele necesare traversării frontierei.

Totodată, autoritățile române îndeamnă cetățenii să verifice pe același site timpul mediu de așteptare la punctele de trecere a frontierei cu România. La fel, se recomandă folosirea pentru tranzitarea frontierei a tuturor punctelor de trecere, în vederea fluidizării traficului.

Pentru traversarea frontierei moldo-române, cetățenii pot utiliza următoarele puncte de trecere: Lipcani – Rădăuți Prut (rutier), Costești - Stînca (rutier), Sculeni – Sculeni (rutier), Ungheni – Ungheni (feroviar), Leușeni – Albița (rutier), Cahul – Oancea (rutier) și Giurgiulești – Galați (rutier).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?