X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Valeriu Lazăr comentează Acordul scris de PLDM

22 mai. 2013,, 02:38   Politică
6002 6
Foto: eurasianews.md
Vicepremierul în exerciţiu Valeriu Lazăr, negociator din partea PD la discuţiile privind formarea unei noi coaliţii pro-europene susţine că nu este nevoie de proiecte noi, ci de revenirea la situaţia de pînă la 22 aprilie. Lazăr s-a referit, în acest context, la acordul publicat pe site-ul PLDM, privind crearea aşa-zisei Coaliţii pro-europene de guvernare.

“Noi considerăm că ar fi binevenită revenirea la munca de pînă la 22 aprilie, de aceea nu trebuie să venim cu proiecte noi, asta ne-ar permite să economisim şi timp. Noi credem ca nimeni nu trebuie să vină cu condiţii noi. Am spus franc că ar fi bine ca acest acord trebuia precedat de nişte discuţii. Dar nu e nimic grav, PD nu vrea funcţii suplimentare”, a spus Valeriu Lazăr.

„Încă nu sîntem în situaţia să spunem cu ce sîntem de acord şi cu ce nu. Este un început bun. Pe moment, pot doar să scot în evidenţă poziţia cu care am venit la negocieri. Poziţia noastră e să oferim Republicii Moldova o guvernare. Am venit cu o poziţie deschisă şi constructivă, reiterez că avem nevoie de o majoritate stabilă şi nu doar de un Guvern”, a mai declarat vicepremierul în exerciţiu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?