X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

PLDM reacționează la acuzațiile lui Ghimpu

29 apr. 2013,, 16:24   Politică
5826 4
Foto: hotnews.md
Liberal-democrații reacționează la declarațiile liderului PL, Mihai Ghimpu, care acuză PLDM de uzurparea puterii în stat. Formațiunea califică aceste acuzații drept o continuare a campaniei demarate de PL și îndreptate spre tensionarea situaţiei politice din Republica Moldova, relatează NOI.md.

“Absolut evident, scopul urmărit de liberali este crearea unei situaţii de haos total, ceea ce ar compromite orice posibilitate de revenire la normalitate şi ar deturna Republica Moldova de pe calea democraţiei şi integrării europene”, menționează PLDM.

De asemenea, formațiunea susține că „nu mai puţin îngrijorător este modul în care PL anticipează deciziile Curţii Constituţionale, prezentînd sesizarea ce urmează să o depună în această instanţă, ca pe un fapt deja împlinit.

“Aceasta ridică anumite semne de întrebare referitoare la esenţa evenimentelor politice din Republica Moldova. În situaţia creată, PLDM declară că va folosi tot arsenalul democratic şi legal, pe care îl are la dispoziţie, pentru a curma tentativele de destabilizare în continuare a situaţiei politice şi pentru a asigura revenirea Republicii Moldova la normalitate”, menționează sursa citată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?