X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Putin nu a lăsat fără atenție ziua de naștere a lui Dodon (DOC)

21 feb. 2017,, 11:50   Politică
7181 3

Statornicirea relațiilor Moldovei cu Rusia este laitmotivul mesajului de felicitare al lui Vladimir Putin adresat lui Igor Dodon.


Președintele Rusiei l-a asigurat pe omologul său moldovean de interesul pentru consolidarea relațiilor de prietenie dintre cele două țări. Acest lucru Vladimir Putin l-a scris într-un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naștere a lui Igor Dodon, relatează NOI.md.

În textul mesajului, făcut public astăzi, 21 februarie, de către consilierul președintelui Republicii Moldova pentru Relații Publice, Ion Ceban, este pus accentul pe continuarea cooperării reciproc avantajoase. "Sincere felicitări cu ocazia zilei Dvs. de naștere. Aș dori să reafirm disponibilitatea de a continua dialogul nostru constructiv și fructuos în vederea lucrului în comun pentru consolidarea relațiilor de prietenie moldo-ruse, cooperarea reciproc avantajoasă în diverse domenii", a menționat Putin în scrisoarea adresată lui Dodon.

Președintele Rusiei i-a dorit, de asemenea, lui Igor Dodon multă sănătate, fericire, prosperitate și succese în activitatea de conducere a statului. Astfel, asigurările de susținere a președintelui Moldovei din partea lui Vladimir Putin au fost făcute la o lună după întîlnirea care a avut loc pe 17 ianuarie la Moscova, în cadrul primei vizite oficiale a lui Dodon după obținerea mandatului prezidențial.

De menționat faptul că sîmbătă, 18 februarie, președintele Igor Dodon și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare. Această zi de naștere a fost pentru Dodon prima în postul de președinte, pe care l-a ocupat după cîștigarea alegerilor prezidențiale directe, din noiembrie 2016.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?