Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Igor Dodon s-a întîlnit cu Vladimir Putin (VIDEO)

17 ian. 2017,, 14:34   Politică
16129 18

Președintele Igor Dodon s-a întîlnit în această după-amiază cu omologul său rus Vladimir Putin, comunică Noi.md.

Președintele Federației Ruse a salutat prezența lui Igor Dodon la Moscova și și-a exprimat speranța că relațiile moldo-ruse vor fi îmbunătățite.

„Sînt bucuros să va salut la Moscova. Moldova este un partener important pentru Rusia în regiune. Din păcate relațiile dintre țările noastre în ultimii ani nu au fost cele mai bune, dar contez foarte mult pe faptul că această vizită în Rusia, prima dvs. vizită în calitate de președinte, va fi un pas înainte spre dezvoltarea relațiilor dintre țările noastre în toate direcțiile. Eu și colegii mei vă felicităm cu alegere în funcția de președinte”, a declarat Vladimir Putin.

„Sînt convins că începe o etapă nouă în relațiile noastre bilaterale. Din păcate în ultimii șapte ani, din prioritățile țării a dispărut parteneriatul strategic cu Federația Rusă, dar anul trecut, poporul Moldovei a votat pentru președinte și programul său. Majoritatea cetățenilor au votat pentru consolidarea statalității, neutralității și o apropiere de Rusia, soluționarea conflictului transnistrean și păstrarea valorilor creștine. Sperăm că din 2017 să începem o etapă nouă, cetățenii și-au pus speranța mari”, a declarat la rîndul său Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?