Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Lichidatoarea unei firme din Fălești, denunțată de un cetățean italian

13 feb. 2017,, 16:10   Societate
4838 2

Administratoarea procesului de insolvabilitate a unui SRL din Fălești a fost reținută, fiind suspectată de procurori de trafic de influență, transmite NOI.md.

Potrivit Procuraturii, femeia a fost denunțată de un cetățean italian care a invocat faptul că lichidatoarea firmei al cărui proprietar este ar fi pretins de la el 1500 de euro pentru a influența jurista de la Inspectoratul Fiscal de Stat Fălești să nu indice în acte datoriile față de bugetul de stat ale întreprinderii în proces de insolvabilitate şi să încheie procedura de lichidare. Firma este specializată în construcții și ar avea 3 milioane de lei datorii la stat. Potrivit informațiilor preliminare, lichidatoarea ar fi acționat în cîrdășie cu jurista de la IFS Fălești.

Administratoarea procesului de insolvabilitate a fost prinsă în flagrant delict după primirea banilor transmiși sub controlul CNA. Aceasta a fost reținută pe un termen de 72 de ore. Actualmente se întreprind măsuri speciale de investigație și acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii rolului juristei în această schemă.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 6 ani sau amendă în mărime de pînă la 200 000 de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?