X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

TRM respinge acuzațiile lui Vladimir Voronin

10 apr. 2013,, 11:22   Politică
4280 3
Foto: obzormd.com
Televiziunea publică Moldova 1 respinge acuzațiile liderului Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin, care a spus ieri că M1 şi-a permis să dea o apreciere eronată evenimentelor din 7 aprilie 2009 și a falsificat circumstanţele care le-au generat.

Ieri, în cadrul buletinului de știri, televiziunea a difuzat un material prin care respinge acuzațiile lui Vladimir Voronin. „TRM nu face partizanat politic și își reconfirmă atașamentul față de principiile editoriale ale radiodifuzorului public – echidistanță și imparțialitate”, menționează Compania TRM.

„TV Moldova 1 nu a prezentat distorsionat şi a nu a falsificat cauzele evenimentelor din 7 aprilie 2009, aşa cum afirmă Vladimir Voronin. În programul informativ Mesager s-a afirmat faptul că opoziţia, dar şi unii observatori internaţionali, declarau că rezultatele au fost fraudate şi cereau alegeri repetate”, reiterează M1.

Totodată, în material, postul citează secvențe și afirmații din știrile anterioare, dînd de înțeles că Voronin a schimbat contextul citatelor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?