Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Orașul UNDERLAND – în subterana Cricova. Se anunță un show de excepție, ce nu trebuie ratat (VIDEO) ©

3 feb. 2017,, 12:00   Societate
4979 0

Unicul festival din lume UNDERLAND, organizat în premieră în cramele Cricova, anunță pentru data de 18 februarie un program de excepție.

Este vorba despre 12 ore pline de muzică, vin și surprize la fiecare colț, pe care nimeni nu trebuie să le rateze. Organizatorii promit un show de zile mari, iar una dintre surprizele festivalului este transformarea subteranei Cricova într-un orășel format din trei cartiere tematice: Zona Vinului Alb, Zona Vinului Roșu, Zona Vinului Spumant.

În fiecare cartier vizitatorii vor putea să se delecteze cu muzică bună, vinuri, vor putea participa la diferite ateliere și masterclassuri organizate de meșteșugari talentați, iar pentru ca festivalul să fie unul memorabil, organizatorii recomandă multe poze și selfie-uri cu personajele orașului UNDERLAND. Fiecare cartier se deosebește printr-o atmosferă unică: cea muzicală, de dans și de vin. 3 cartiere, 3 școli de vin, 3 scene, 25 de tipuri de izvar, mai mult de 80 de artiști stradali și actori, și multe altele vă așteaptă în orașul magic UNDERLAND !

Pe scena orașului subteran vor evolua artiști și trupe muzicale din 8 țări, precum Germania, Ungaria, Italia, Turcia, România, Ucraina, Rusia Moldova. Mai multe detalii despre artiștii care vor evolua la festival pot fi aflate aici

În paralel, vizitatorii vor avea acces liber la trei școli de vin cu degustări și somelieri, un iarmaroc cu obiecte de artizanat, excursii în muzeul subteran Cricova. Totodată, vizitatorii vor putea gusta din bucate alese și din cele 25 de tipuri de izvar. Vor fi animați de artiști stradali – jongleri, clovni, statui vii, vor putea încheia chiar și căsătorii la Oficiul Stării Civile, valabile pe durata evenimentului, sau își vor putea afla viitorul de la ghicitoarea orașului. Oaspeții se vor putea plimba în parcul subteran cu pictori și caricaturiști, care vor crea cîte un portret pentru fiecare sau pe aleea hedoniștilor renumiți.

Ca să vă orientați mai bine în cei 4 km de distracție unică la primul festival subteran din lume Underland Wine & Music Fest, vă prezentăm harta completă a orașului.

Prețul integral al biletelor este de 250 de lei și pot fi procurate în magazinul Cricova de pe strada Șciusev 96/1 sau pe iticket.md.

Organizatorii evenimentului sînt Agenția de PR și Evenimente“PRofile” și Combinatul de Vinuri “Cricova”, cu susținerea Agenției Turismului a Republicii Moldova. Printre sponsorii evenimentului se numără și DAAC Hermes.

Mai multe detalii despre eveniment pe: https://www.facebook.com/events/129741190852996



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?