Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Cel mai apropiat consilier al lui Trump crede că războiul cu China este inevitabil

1 feb. 2017,, 22:00   Externe
4394 0

Steve Bannon, controversatul consilier al preşedintelui american Donald Trump, consideră că războiul cu China va fi inevitabil şi că va avea loc în următorii ani.

Bannon, care a ajuns într-o funcţie extrem de importantă la Casa Albă după ce l-a sprijinit masiv pe Trump în campanie, a declarat că cele două ţări -SUA şi China- se vor război pe Marea de Sud a Chinei.

"O să mergem la război cu în Marea de Sud a Chinei în 5 sau 10 ani, nu-i aşa?", a întrebat Bannon în show-ul său radio, în martie 2016. "Nu e nicio îndoială în privinţa asta. Îşi iau bancurile de nisip şi îşi fac, de fapt, portavioane şi îşi pun acolo focoasele. Apoi vin aici în SUA chiar în faţa noastr -şi înţelegeţi ce importantă e faţa- şi spun că e o mare teritorială străveche", a explicat Bannon, conform The Independent.

Fostul şef al Breitbart News a vorbit despre sine, într-un interviu pentru Daily Beast, ca despre "Lenin", spunînd că fostul lider al Rusiei "vroia să distrugă statul şi ăsta e şi scopul meu. Vreau să dobor totul şi să distug establishment-ul actual", spunea Bannon.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?