Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Dodon s-a întînit cu Dafina Gercheva

31 ian. 2017,, 16:04   Societate
3049 1

Asistența tehnică și financiară acordată Moldovei de ONU trebuie să fie racordată la priorităţile strategice de dezvoltare a ţării, susține șeful statului.

Declarația a fost făcută astăzi în cadrul unei întrevederi cu Dafina Gercheva, Coordonator Rezident al Organizației Națiunilor Unite (ONU) și reprezentant PNUD în Republica Moldova.

„Apreciez înalt mai multe dintre proiectele realizate de ONU în diverse domenii din sectorul social, medical, drepturile omului, protecţia mediului, etc. și am mulțumit pentru suportul acordat în toți acești ani. Am propus ca asistența tehnică și financiară să fie racordată la priorităţile strategice de dezvoltare a ţării, indiferent de coloratura politică a guvernării, iar aceasta, deopotrivă cu altele, să fie înscrisă într-un cadru general de politici coordonate la nivel de stat. Cu regret, în unele cazuri, pînă în prezent această abordare a purtat și caracter haotic”,a declarat astăzi Dodon.

Demnitarul a anunțat că specialiștii Președinției vor participa la definitivarea și adoptarea unui nou Cadru de Asistenţă pentru Dezvoltare pentru perioada 2018-2022. „Am pledat pentru mai multe proiecte și programe în domeniul social, inclusiv în Găgăuzia, dar și regiunea din stînga Nistrului”, a conchis Dodon.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?