Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Membrii unei grupări criminale, reținuți de poliție (VIDEO)

24 ian. 2017,, 12:42   Capitala
8078 1

Membrii unei grupări criminale, specializaţi în furturi din apartamente şi răpire de automobil, au fost încătuşaţi de către poliţişti, notează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al poliției capitalei, indivizii s-au dovedit a fi doi minori cu vîrstele de 16 ani şi 17 ani şi alţii trei cu vîrstele cuprinse între 20 şi 23 de ani, originari din raioanele Comrat şi Basarabeasca. Grupul criminal este bănuit că ar fi fost implicat în cel puţin şase furturi din apartamente şi o răpire de automobile.

Astfel, în cadrul acţiunilor procesual penale poliţiştii au inițiat percheziţii autorizate la apartamentul unde tinerii locuiau temporar. În urma acestui fapt au fost depistate şi ridicate bunuri materiale a căror provenienţă nu au putut-o demonstra.

Potrivit victimelor care s-au adresat la poliţie după ajutor, aceştia le-ar fi pricinuit prejudicii materiale în valoare de peste 20 000 de lei, iar metoda de pătrundere în locuinţe era forţarea geamurilor din termopan.

Actualmente, în izolatorul Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău au fost reţinuți doar trei bănuiţi, întrucît ceilalţi doi sînt de vîrstă minoră. Respectiv, ei sînt cercetaţi penal pentru furturi şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani pînă la 6 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?