X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

PCRM despre demisia lui Lupu: Mingea e în terenul colegilor care luptă cu mafia

12 mar. 2013,, 14:49   Politică
6698 2
Foto: abzormd.com
Partidul Comuniștilor din Republica Moldova niciodată nu a renunțat la niciun proiect de-al său. Declarația a fost făcută de deputatul PCRM, Artur Reșetnicov, pentru NOI.md, întrebat fiind dacă PCRM a renunțat la proiectul privind demisia președintelui Parlamentului, Marian Lupu.

Potrivit lui Reșetnicov, proiectul PCRM este înregistrat în Parlament, însă acesta poate fi propus pentru a fi inclus pe ordinea de zi atunci cînd există siguranța că două treimi din deputați vor susține proiectul. În acest context, deputatul a dat de înțeles că PCRM așteaptă deschidere din partea PLDM-ului, care anterior a declarat că luptă cu mafia.

„Noi putem să propunem proiectul pe ordinea de zi atunci cînd sînt exprimate evident voturile. Vă aduc aminte că, în caz de nereușită, în această sesiune proiectul nu mai poate fi supus votului încă odată. Acum mingea este pe terenul celor care au promis că vor lupta cu mafia”, a spus Reșetnicov.

Anterior, PDM l-a îndemnat pe Vlad Filat să demisioneze, sugerînd că în aceeași zi și președintele Parlamentului va demisiona. După ce PDM a insistat, iar premierul nu a acceptat, PDM a votat împreună cu PCRM demisia Guvernului. După demisie, și Vlad Filat i-a recomandat lui Marian Lupu să renunțe la funcție, iar cel din urmă a declarat că nu va face acest lucru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?