X 
Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Plugaru despre perchezițiile CNA: Seamănă cu un concert orchestrat

15 feb. 2013,, 11:41   Politică
3832 0
Foto: hotnews.md
„Razborci” politice periculoase pentru țară. Așa a calificat fostul ministru al Securității Naționale, Anatol Plugaru, dosarele pornite pe numele unor miniștri, dar și perchezițiile din această dimineață la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat. Potrivit lui Plugaru, atîta timp cît nu există o sentință, aceste acțiuni seamănă mai mult cu un concert orchestrat, decît cu înfăptuirea justiției, relatează NOI.md.

Solicitat de NOI.md, ex-ministrul Securității Naționale a menționat că, absolut neîntîmplător, aceste percheziții și dosare intentate corespund cu timpul în care premierul Vlad Filat a cerut atragerea la răspundere a persoanelor vinovate de incidentul din „Pădurea Domnească”, dar și cu anunțul privind denunțarea Acordului de constituire a AIE.

„Îmi dau bine seama că nu-s nebuni cu totul cei de la CNA ca să pornească anchete neîntemeiate. Au ei ceva, dar nu știm cît de esențial. Nu știm ce probe au, dacă au. Dar dacă au mers la percheziții, înseamnă că sînt în căutare de probe. Să vedem cu ce se va finaliza”, a spus Plugaru.

Întrebat în ce măsură vor avea de cîștigat cetățenii Republicii Moldova, pe urma reglărilor de conturi între politicieni, fostul ministru al Securității Naționale a mai menționat că cetățenii vor muri de „intoxicație politică”. „Vom fi și în continuare înlăturați de la participarea la administrarea treburilor statului, pentru că nu se lucrează pentru țară, se lucrează pentru interes propriu”, a conchis Anatol Plugaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?