Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Amenzi de 230 mii lei și peste 60 de aparate de joc sigilate – în urma unui raid comun al Fisc și MAI

18 ian. 2013,, 18:09   Societate
4134 0
Foto: antena3.ro
Peste 60 de aparate de joc au fost sigilate, iar proprietarii ai șase săli cu jocuri de noroc au fost amendați în sumă totală de 230 de mii de lei. Acesta este rezultatul unei acțiuni comune a Inspectoratului Fiscal Principal de Stat şi Ministerului Afacerilor Interne, desfășurate ieri, 17 ianuarie, relatează NOI.md.

Potrivit MAI, implicarea polițiștilor, inclusiv a celor din Brigada cu Destinație Specială „Fulger” a fost decisă ca urmare a mai multor cazuri de agresiune verbală și amenințări în adresa inspectorilor fiscali din partea proprietarilor sălilor cu aparate de joc. Încălcările stabilite au permis estimarea prejudiciului cauzat bugetului de stat la 831,6 mii lei din eschivarea de la achitarea taxei pentru licență.

Astfel, în urma a doar șase controale, oamenii legii au scos la iveală încălcări în ceea ce ține de desfăşurarea activităţii de întreprinzător fără înregistrare de stat, desfăşurarea activităţii fără licenţă, împiedicarea controlului și refuzul de a semna actul de control, neutilizarea mașinilor de casă și control existente la efectuarea decontărilor în numerar, păstrarea şi comercializarea producţiei alcoolice ambalate, nemarcate în modul stabilit cu timbrul de acciz și a timbrelor de acciz false și altele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?