Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ce spune Jizdan despre „evadarea” lui Șevciuk spre Malta

7 iul. 2017,, 17:05   Societate
12438 5

Fostul lider de la Tiraspol nu a părăsit Republica Moldova prin Aeroportul Internațional Chișinău. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de ministrul de Interne Alexandru Jizdan.

„Aeroportul Chișinău este un aeroport care are o procedură legală ca și toată frontiera noastră. Dacă era să treacă Șevciuk, erau și probe. Șevciuk nu a trecut ieri prin aeroport. Eu nu știu de unde ați luat datele acestea, dar pentru orice eventualitate eu am să dispun încă o dată să verificăm. Eu vă spun astăzi”, a declarat Jizdan.

Fostul lider de la Tiraspol, care se ascunde de așa-zisele autorități transnistrene, ar fi plecat de la Chișinău spre Malta. Potrivit unor surse, Evgheni Șevciuc a fost văzut de mai multe ori pe insula din Marea Mediteraneană, ultima dată la începutul lui iunie. Se pare că fostul lider transnistrean ar avea o casă acolo, unde și s-ar fi refugiat zilele acestea.

Miercuri seara, surse din cadrul Aeroportului Internațional din Chișinău au confirmat pentru Report.md că Șevciuk ar fi plecat din țară și că ar fi ieșit printr-un alt coridor, decât terminalul de pasageri sau sala VIP.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?