Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

USM este tot mai aproape de titlu

22 apr. 08:00   Sport
1476 0

Echipa Universitații de Stat din Moldova este la un pas de al patrulea titlu consecutiv de campioană națională la volei masculin. Discipolii lui Iurie Mogoreanu au cîștigat și al doilea meci al seriei finale cu revelația sezonului, Speranța Vulcănești, scor la seturi 3:1.

Susținuți frenetic de suporteri, băieții de la USM au început partida mai bine și s-au impus cu 25:16 în primul set. Formația vizitatoare a demonstrat, apoi, de ce merită să joace în finală și și-a adjudecat setul secund, scor 25:18.

Cel mai disputat set a fost cel de-al treilea. S-a jucat pe muchie de cuțit de la început pînă la capăt, iar gazdele s-au impus cu 25:23. Astfel, USM a obținut un avantaj moral și apoi a cîștigat și setul al patrulea, scor 25:19, punînd și capăt meciului.

"A fost un meci destul de complicat, cu multe momente frumoase, cu un spirit al sportului, cu lupte crîncene la fileu, cu multe emoții. MUSCA Cred că diferența aU făcut-o greșelile pe care le-au făcut ambele echipe. Undeva, noi am greșit mai puțin, ei mai mult." a spus după meci jucătorul echipei USM, Mihai Hangan.

Oaspeții au acuzat arbitrajul.


"Setul 3 a fost decisiv. Cred că a fost o greșeală mare de arbitraj. La ultimul punct, mingea a fost în teren, avem și video cu acea fază, dar arbitrul a decis altfel. A fost o greșeală fatală pentru echipa noastră." a afirmat antrenorul formației Speranța Vulcănești, Sergiu Tiuliu.

USM conduce cu 2-0 în seria finală și mai are nevoie de o singură victorie pentru a cuceri titlul. Următorul meci se va disputa la Vulcănești, pe 25 aprilie.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?