X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Mbappe, într-o relație cu un model cu patru ani mai mare decît el

23 dec. 2022,, 21:00   Sport
3244 0

Kylian Mbappe, golgheterul în vîrstă de 24 de ani, a ratat șansa de a deveni pentru a doua oară campion mondial, după ce Franța a fost învinsă de Argentina în finala turneului din Qatar.

În ciuda dezamăgirii trăite la Campionatul Mondial, unde a fost golgheterul competiției cu 8 reușite, nu toate lucrurile merg prost pentru Mbappe. Potrivit presei internaționale, francezul ar fi într-o relație cu Rose Bertram (28 de ani), un model din Belgia, scrie digisport.ro.

Cei doi s-ar fi cunoscut la Paris, însă belgianca l-ar fi susținut pe Mbappe și la Cupa Mondială din Qatar, unde a avut cîteva shooting-uri foto de onorat. Legăturile lui Rose Bertram cu fotbalul nu sînt de ieri, de azi.

Aceasta a fost partenera lui Gregory van der Wiel (34 de ani), fost jucător la PSG, împreună cu care are și doi copii. Relația dintre ei s-a rupt în urmă cu cîteva luni din cauza problemelor de sănătate ale olandezului, precum atacurile de panică și anxietatea, care i-au afectat și cariera.

Mbappe a fost extrem de afectat de eșecul din finala Cupei Mondiale, iar imaginile de după meci, dar și de la revenirea în țară, au vorbit de la sine despre dezamăgirea fotbalistului. La mai puțin de trei zile după finalul partidei cu reprezentativa „Pumelor”, fotbalistul a decis să revină la antrenamentele lui PSG și a fost surprins din nou cu un zîmbet pe față.


Cu toate acestea, golgheterul turneului final a decis să nu-și ia vacanță și să revină la pregătirile trupei pregătite de Christophe Galtier.

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?