X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Tricolorii vor întîlni o națională redutabilă din Europa, aflată pe locul 29 FIFA

14 iul. 2023,, 08:30   Sport
2373 0

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a mai aranjat pentru „tricolori” un meci de verificare. Moldova va întîlni pe Austria pe 7 septembrie curent în deplasare pe stadionul Raiffeisen Arena din Linz.

Naționala Moldovei se va pregăti de partida cu Insulele Feroe din preliminarii Campionatului European din 2024 cu o națională redutabilă din Europa aflată pe locul 29 FIFA, notează Noi.md cu referire la tv8.

FMF a ajuns la un acord cu forul similar din Austria pentru disputarea unui meci de verificare între cele două reprezentative.

„Tricolorii” au mai jucat pînă acum 8 meciuri cu austriecii, reușind o victorie, iar în alte partide au fost învinși cu un golaveraj destul de modest 3 goluri marcate și 14 primite.

Ultima confruntare directă a avut loc în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cînd Austria se impunea pe teren propriu cu 4-1, iar golul echipei noastre era marcat de golgheterul all-time, Ion Nicolaescu.


Partida este programată pentru 7 septembrie curent, pe stadionul Raiffeisen Arena din Linz. Trei zile mai tîrziu, fotbaliștii pregătiți de Serghei Cleșcenco vor întîlni la fel în deplasare Insulele Feroe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?