Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Tricolorii s-au impus în fața Greciei, scor 5-4

23 iul. 2018,, 08:11   Sport
2094 0

Echipa națională de fotbal pe plajă a Republicii Moldova a învins cu 5-4 reprezentativa Greciei în preliminariile Campionatului European, desfăşurate la Moscova și s-au calificat în în runda următoare a competiției.

"Tricolorii" s-au impus în fața elenilor într-un mod dramatic. După ce timpul regulamentar s-a terminat la egalitate, scor 4-4, în timpul suplimentar fotbaliștii moldoveni au reușit să înscrie golul victoriei.

Discipolii lui Vasile Arlet a terminat grupa pe locul doi, după echipa Kazahstanului, dar în fața Greciei și Lituaniei. Astfel ei i-au făcut selecționerului un frumos cadou de ziua nașterii.

În repriza a treia a partidei cu Grecia, moldovenii erau fost conduși cu scorul de 2-4 însă au demonstrat remarcabile calități volitive și au egalat grație golurilor înscrise de Corneliu Păvălachi și Nicolae Șchiopu. Autorii celorlalte două goluri au fost Nicolae Ignat și Grigore Cojocari.

În timpul suplimentar golul victoriei ”tricolorilor” a fost înscris de același Grigore Cojocari. Turul doi preliminar se va desfășura în Italia, pe insula Sardinia, între 6 şi 9 septembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?