X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Antrenorul Naționalei Moldovei: „Dacă va fi nevoie de măsuri dure, o vom face”

21 noi. 2022,, 18:45   Sport
1896 0

Antrenorul principal al selecționatei Moldovei Serghei Cleșcenco, a vorbit despe meciul amical cu România, care a fost disputat la stadionul Zimbru din Chișinău (0:5), transmite moldfootbal.com.

- Succint despre meci. Rezultatul nu necesită multe comentarii. Am fost astăzi cu mult mai slabi. sînt cauze subiective și obiective. Despre ceea ce am vorbit mai devreme acum se adeverește, integrarea tinerilor fotbaliști în colectiv trebuie efectuată la timp. Asta nu înseamnă că acești jucători sînt slabi, dar ei nu au experiență și practică de joc și le este dificil să evolueze la așa nivel.


Noi, staff-ul tehnic, trebuie să înțelegem cine dintre jucători nu poate și cine nu vrea, deorece eu consider că echipa națională reprezintă fața țării noastre și jucătorii trebuie să vină și să dea randament maxim. În același timp, nu se poate de spus că jucătorii nu au fost motivați, nu se poate de spus că echipa nu a fost pregătită. Greșelile individuale din apărare au provocat golurile în poarta noastră. Fazele fixe, penalty-ul au făcut ca să cedăm cu un scor categoric. Urmează să facem concluzii nu numai despre acest meci, dar despre ambele jocuri, trebuie să luăm unele decizii, posibil unele dure, și să mergem mai departe și să ne pregătim pentru preliminarii.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?