Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

Toţi cu ochii pe minge: astăzi începe Campionatul Mondial de Fotbal

14 iun. 2018,, 10:28   Sport
3195 0

Astăzi începe Cupa Mondială FIFA, ceremonia de deschidere începînd la ora 17.30 (ora Moldovei), informează Noi.md.

La această ceremonie de deschidere vor participa peste 500 de artişti, gimnaşti şi dansatori. Într-o postare pe Twitter, cîntăreţul britanic Robbie Williams a confirmat că va interpreta imnul competiţiei alături de soprana Aida Garifullina.

Microbiştii din întreaga lume vor putea urmări astăzi primul meci din Campionat, care se va disputa între Rusia şi Arabia Saudită. Partida va începe la ora 18.00 şi va putea fi urmărită la postul naţional de televiziune.

32 de echipe, inclusiv cea a ţării gazdă, au un singur obiectiv la primul turneu final de campionat mondial care are loc în Europa de Est şi anume să obţină trofeul competiţiei. În premieră pentru un campionat mondial, ediţia 2018 vine şi cu o noutate tehnologică: arbitrajul video, testat deja în mai multe competiţii importante.

Timp de o lună, microbiştii vor avea posibilitatea să urmărească 64 de meciuri, la capătul cărora va fi desemnată cea de-a 21-a campioană a lumii. Ultima ediţie de campionat condial a avut loc în Brazilia în 2014.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?