Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Sheriff Tiraspol va încerca să-și ia revanșa în fața celor de la Real Sociedad

13 oct. 2022,, 18:30   Sport
2102 0

Sheriff Tiraspol va încerca, în această seară, să-și ia revanșa în fața celor de la Real Sociedad, după înfrîngerea suferită acum o săptămîna în grupele Ligii Europei. În cazul unui nou eșec, campioană Moldovei ar putea rată calificarea în faza eliminatorie a turneului continental.

Fotbaliștii legitimați la formația Sheriff Tiraspol au desfășurat aseară antrenamentul oficial înainte de meci. Jucătorii s-au pregătit pe arena “Estadio de Anoeta”, unde se va dispută și duelul din această seară. Partida va începe la ora 22:00, iar fluierul de start va fi dat de arbitrul albanez, Enea Jorgji.

Și Real Sociedad a desfășurat o sesiune de antrenament, cu o zi înainte de meci. La casele de pariuri, fotbaliștii clubului spaniol sînt considerați principalii favoriți la obținerea victoriei, scrie Noi.md cu referire la protv.md.

TEHNICIAN “REAL SOCIEDAD”: “Sîntem într-o dinamică bună. Avem cinci meciuri cîștigate în campionat și Liga Europei. Vom juca acasă, în față fanilor noștri. Următorul joc este foarte important.”

În acest moment, Real Sociedad este lidera grupei din Liga Europei, cu trei victorii în cont. Sheriff Tiraspol ocupă locul trei în tabela. Cele două echipe sînt despărțite în clasament de Manchester United. Ultima poziție este ocupată de formația Omonia Nicosia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?