Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Rafael Nadal vrea să devină președintele lui Real Madrid

19 sep. 2023,, 11:00   Sport
2110 0

Rafael Nadal (37 de ani) s-a dovedit de-a lungul timpului un simpatizant al celor de la Real Madrid.

De altfel, tenismenul spaniol a fost văzut de mai multe ori în loja stadionului Santiago Bernabeu, alături de Florentino Perez, președintele ”Galacticilor”.

Mai mult, Nadal a spus că nu ar refuza să ocupe chiar o funcție de conducere în cadrul echipei ”los blancos”.

Rafael Nadal vrea să devină președintele lui Real Madrid

Concret, Rafael Nadal a spus că și-ar dori în viitor să devină președintele celor de la Real Madrid. Însă, ibericul a menționat că, în acest moment, clubul are un președinte potrivit, în persoana lui Florentino Perez.


"Într-o zi, mi-ar plăcea să fiu președintele lui Real Madrid, dar în acest moment avem cel mai bun președinte posibil", a spus Nadal, potrivit celor de la Moviestar Futbal.

Florentino Perez ocupă funcția de președinte în cadrul clubului Real Madrid din luna iulie 2000, anunță digisport.ro

Rafael Nadal ar putea reveni în tenis în luna noiembrie

Rafael Nadal n-a mai jucat un meci oficial de tenis de la începutul acestui an, după ce sportivul a suferit o accidentare la șold, iar mulți următori ai ”sportului alb” au fost convinși că spaniolul își va încheia cariera profesionistă.

Însă, David Ferrer, căpitanul nejucător al echipei Spaniei, a declarat de curînd că ibericul ar putea reveni în tenis în luna noiembrie, cu ocazia desfășurării Cupei Davis.

”Nadal mi-a spus că are un obiectiv - acela de a juca pentru Spania la turneul final al Cupei Davis, dacă țara sa va reuși calificarea.

Vă reamintesc, țelul meu nu a fost să îl conving să vină. El a fost cel care mi-a spus asta”, a susținut Ferrer, potrivit celor de la Tennis Channel.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?