X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Taylor Fritz s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor

18 noi. 2022,, 23:30   Sport
1721 0

Tenismanul american Taylor Fritz, numărul 9 mondial şi înlocuitorul liderului clasamentului mondial, spaniolul Carlos Alcaraz (accidentat), s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, învingîndu-l în trei seturi, 7-6 (7/4), 6-7 (5/7), 6-2, pe canadianul Felix Auger-Aliassime (nr.6), într-o partidă disputată joi la Torino.

Fritz, în vîrstă de 25 de ani, participă în premieră la competiţia de final de sezon din circuitul ATP, care reuneşte cei mai buni opt jucători ai sezonului.

În urma acestei victorii, obţinută după 2 ore şi 44 de minute de joc, americanul a ocupat locul secund în clasamentul final al Grupei Verzi, după norvegianul Casper Ruud, numărul 4 mondial, alături de care a acces în careul de aşi.

În celălalt meci din această grupă, spaniolul Rafael Nadal, s-a impus cu 7-5, 7-5 în faţa lui Casper Ruud, un succes venit însă prea tîrziu pentru actualul număr 2 mondial, care părăseşte competiţia, alături de Felix Auger-Aliassime, după ce a pierdut primele sale două partide de la Torino.

Nadal, în vîrstă de 36 de ani, a obţinut cu această ocazie prima sa victorie după eliminarea în optimile de finală la US Open, pe 8 septembrie.


Vineri, la Pala Alpitour din Torino sînt programate ultimele meciuri din Grupa Roşie: Novak Djokovic (Serbia) - Daniil Medvedev (Rusia) şi Stefanos Tsitsipas (Grecia) - Andrei Rublev (Rusia).

Djokovic are asigurată prezenţa în semifinale, în timp ce al doilea calificat din această grupă va fi decis în urma duelului dintre Tsitsipas şi Rublev.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?