Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Simona Halep, interzisă la Roma

27 apr. 11:45   Sport
2016 0

Revenirea pe teren a Simonei Halep, după ridicarea suspendării pentru dopaj, se transformă încet-încet într-un fiasco.

Simona Halep a apucat să joace un singur meci, cel de la Miami cu Paula Badosa. Apoi, ea a declinat participarea la Billie Jean King Cup, dar și la turneele de la Oeiras și Madrid, la care primise invitații, transmite Noi.md cu referire la ziare.com.

“Din păcate, corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit şi am luat decizia dificilă de a nu juca la Madrid. E greu, pentru că vreau să mă întorc cît mai repede în circuit, dar experienţa îmi spune să nu mă grăbesc. Mulţumesc @MutuaMadridOpen, care mi-a oferit wild card-ul, şi fanilor mei”, a notat Halep pe X.

Următorul mare turneu înainte de Roland Garros este cel de la Roma (7-16 mai). Organizatorii au anunțat însă că toate invitațiile sînt date.

"Politica Federației Italiene de Tenis și Padel este de a acorda în principal wildcard-uri pentru jucătoarele italiene. De asemenea, și pentru sportivii care nu au un clasament pentru a intra de drept pe tabloul principal. Toate invitațiile pentru turneul de la Roma au fost acordate", a declarat pentru IAmSport Federica Paoletti, ofițerul de presă al Federației Italiene de Tenis.


Spray paralizant - Comanda solutia ta rapida pentru autoaparare

Jucătoarele care au primit wildcard-uri pentru turneul de la Roma sînt Martina Trevisan, Sara Errani, Lucrezia Stefanini, Giorgia Pedone, Nuria Brancaccio și Matilde Paoletti. Au mai rămas două wild-carduri care vor fi acordate finalistelor unui turneu de precalificare.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?